Aktuellt

Res iväg på en weekend till Warzawa

Om du planerar att besöka Warszawa i sommar, bör du ha en bra uppfattning om vad som erbjuds. Det finns många ställen att bo i staden som gör att du kan utforska och vara stadens hjärta i din egen tid. Här är de bästa platserna för att komma igång på din polska turné. Det finns charmigt boutiquehotell i Warszawa som ligger centralt. Många hotell ligger i hjärtat av Warszawa i stadsdelen Piestany.

Detta är dock inte det enda stora valet i distriktet. En underbar lokal guide leder dig till de bästa hotellen att bo på och lära dig om Polen och dess historia. Det kommer också att erbjuda dig en chans att prova den lokala maten medan du är i stan.

Du kan besöka denna butik för en annan mycket roligt och frolic. Det är den nyrenoverade Bona Roma. Det erbjuder dig massor av aktiviteter och som kommer att hålla dig sysselsatt under hela din tid i Warszawa. En sak som denna butik erbjuder som inte är alltför dyr är de böcker de har tillgängliga för barn att läsa.

Det finns gott om utrymme att ströva omkring och omgivningarna har atmosfären .

Warszawa Beer Pub är en pub som du kan besöka för att njuta av. Det är en plats där du kan prova en mängd olika öl, vin och även champagne. Denna pub är också en populär tillhåll för många Warszawa lokalbefolkningen.

Besök stadens djurpark

Ett annat fantastiskt val för en stor familjesemester i Warszawa är Kozieniec Park. Djurparken är faktiskt precis intill och besökare kommer att hitta parken är en spektakulär miljö för en familjedag. Det är också mycket nära till Karlsbron som tar dig till den lilla landbyn.

Besök olika marknaderna. Marknaderna i storstaden är utformade för alla typer av shoppare. Från land folk till turister, det finns något för alla på marknaderna.

Se till att du har reseförsäkring för din resa. När du reser internationellt behöver du reseförsäkring så att ditt paket kan tas om hand när du är borta. Se till att du bokar ditt boende i god tid. Du kommer att upptäcka att de bästa tiderna att besöka är i slutet av juli och början av augusti. Och de fyller upp snabbt under sommarmånaderna. Om du inte kan boka boende på samma datum som du planerar din resa, prova slutet av augusti och början av september.

Ta reda på om reseförsäkring för din semester. Få din semester bokad tidigt och kontrollera policyer och villkor noggrant. Det kan spara pengar och krångel på din semester.

Besök bakemark.se för mer information om resor.