Aktuellt

Trinny & Susannah Magic Knickers

Trinny och Susannah är nog mest kända för sitt TV-program där de åker runt i världen och uppdaterar looken hos kvinnor som känner att utseendet inte riktigt håller måttet. De ger tips på kläder, frisyrer, hur man ska sminka sig för att betona specifika ansiktsdrag och drar sedan ihop alla dessa tips till en look som får vederbörande att se sig själv i ett helt annat ljus.

Inte riktigt lika känt är deras märke av Shapewear; underkläder som pressar, plattar och slätar ut bärarens figur. Denna typ av underkläder har under senare år blivit enormt populära för sin diskreta form och stora effekt. De är ofta gjorda för att vara näst intill osynliga under alla typer av kläder, och är fantastiska för att justera dina ”problemzoner” på kroppen. Känner du en kväll att dina lår inte är släta nog, eller att magen inte är platt nog för den där supersnygga klänningen som väntat på dig i garderoben? Med Trinny & Susannahs Shapewear kan du åtgärda detta på bara några sekunder. Det är nästan mirakulöst hur magar plattas, bröst lyfts och lår slätas så lätt, det kan mycket väl vara de mest avancerade produkterna av den här typen på marknaden.

Vad du än behöver, underklänning, trosor, BH, allt går att få tag på i form av Shapewear. Trinny & Susannah vet absolut vad de håller på med, och de har absolut lyckats att ge alla en chans att på ett enkelt sätt fixa figuren.